maandag 29 april 2013

187. Liftchallenge 40

Goedemorgen allemaal,

Vandaag is het de laatste koninginnedag, volgend jaar hebben we een koningsdag. Als winnares van de Liftchallenge 39. Iets anders, mag ik gastdesigner zijn van deze nieuwe liftchallenge.
Dit kaartje moet ik liften:In eerste instantie had ik geen idee wat ik hier nou van moest maken, maar zo opeens kreeg ik inspiratie.

Hieronder is mijn gelifte kaart;

Ik ben aan het stempelen gegaan want met designpapiertjes wou het mij niet lukken dus ik pakte toch maar weer mijn stempels. Ik heb ipv een knoopje een dikke druppel van de perlenpen erop gedaan. Ik heb eerst de kaart gestempeld met de Tim Holtz stempel (weet zo de naam niet van deze mooie stempelset) daarna roze gesponst en ook met een template gesponst. Daarna heb ik een strook blauw gestempeld en ook daarbij een template gebruikt. Op een andere laag die er daar weer bovenop zit heb ik vlinders gestempeld. Ook heb ik op de strookjes die ik verticaal heb opgeplakt vlinders gestempeld. Het is heel anders dan de Liftkaart maar ik vond hem wel leuk geworden eigenlijk.

Geniet morgen van de laatste Koninginnedag allemaal!!!

groetjes Bianca

186. Star

Hallo,

Vorige week had ik veel inspiratie en toen heb ik heel wat kaartjes gemaakt. Ik had toen geen tijd om ze allemaal te gaan plaatsen. Dit is een van die kaartjes die ik toen heb gemaakt.

Deze achtergrond heb ik gemaakt met de gelliplate. Toen dit was opgedroogd heb ik erop gestempeld maar ik had ook een tekststempel erop gedaan maar die was niet goed gestempeld. Daarom heb ik maar een ster eroverheen geplakt.

Als laatste even twee keer gemat en op een witte kaart geplakt.

groetjes Bianca

woensdag 24 april 2013

185. Fleurige kaart

Afgelopen weekend was ik dus bij mijn schoonzus. Zij had ook de nieuwe Distresspaints en daar heb ik dit kaartje meegemaakt. Ook heb ik gebruik gemaakt van haar stempels.

groetjes Bianca

zondag 21 april 2013

184. Creadag

Gisteren ben ik bij mijn schoonzus geweest, samen met mijn zus en kinderen. We hebben heel veel kaartjes gemaakt. Ook heb ik met de gelliplate achtergrondjes gemaakt.

Dit kaartje is de achtergrond er ook mee gemaakt.

Het was een gezellige dag.vrijdag 19 april 2013

183. Liftchallenge 39b

Hallo allemaal,

Vanmiddag heb ik dit kaartje gemaakt voor de liftchallenge hierbij moest je een kaartje namaken aan de hand van een voorbeeld. Dit kaartje heb ik ervan gemaakt. Ik heb mooie zachtgroene kleurtjes gebruikt. Een stempel van Hero Arts heb ik tweemaal gestempeld en bij het tweede afdrukje heb ik het middelste gedeelte van de cirkel eruit geknipt en opgeplakt met 3d tape. Vervolgens heb ik roosjes en een vlinder eropgeplakt. Onderaan de kaart heb ik nog een blokjesstempel gebruikt en daarover heen heb ik een tekstje erop geplakt. Als laatste heb ik nog pareltjes gemaakt.

groetjes Bianca