vrijdag 29 november 2013

204. Trickling water


Hallo,

Deze kaart is van een paar weken geleden alweer maar ik had hem nog niet geplaatst. Hij is gemaakt met stempels van Design by Ryn, templates en nog stempels van Tim Holtz. De kleuren die ik gebruik hebt zijn citrus en pool.

Fijn weekend!!!



donderdag 21 november 2013

203. Art Journey templates.

Hallo,

Vanavond heb ik weer een boel inspiratie om kaartjes te gaan maken. Ik zag dat bij Art Journey er een leuke challenge is het onderwerp is templates, aangezien ik lekker veel templates heb ben ik eens begonnen om al mijn templates uit te stallen. Vervolgens heb ik de kleuren inkt uitgekozen die ik ga gebruiken. Ook moeten er natuurlijk stempels van Art Journey erop dus die worden ook opgezocht.

Zoals jullie zien heb ik lekkere vrolijke kleuren gebruikt. Ik heb als eerste de template mini Blazonry gebruikt en die met verschillende kleuren distressinkt nl.: squeezed lemonade, peacock feathers en shaded lilac gesponst. Vervolgens heb ik de template mini Swiss dot in de linkerbovenhoek gebruikt met de kleur peacock feathers. Daarna heb ik in de rechterbovenhoek mini Chevron gebruikt met de kleur shaded lilac en onderaan heb ik met de kleur squeezed lemonade de template mini window screen gebruikt.
Toen ben ik gaan stempelen met de Art Journey stempels en zie dit is het geworden.

Ben benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden.

Fijne avond!!!

dinsdag 19 november 2013

202. Kerstkaart


Goedemiddag,

Op een regenachtige middag ben ik lekker aan het computeren. Zo had ik ook even tijd om weer een blogberichtje te plaatsen met een kaartje die ik op mijn creadagje heb gemaakt. Ik moest nog wat kerstkaarten maken en dit is er een geworden. Een paar kerstballen ingekleurd met de Derwent Intense potloden en vervolgens met een penseel en water ingekleurd. De achtergrond heb ik met stempels van Design by Ryn gemaakt en de kleuren zijn gespoten met dylusionspray. De takjes heb ik met een witte pen geaccentueerd.

groetjes Bianca

donderdag 14 november 2013

201. Roze kaart

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend hadden we een creadagje bij mij thuis zoals jullie in mijn vorige blogbericht konden lezen. Op de foto in dat bericht zag je alle kaartjes in het klein, nu ga ik ze per stuk laten zien.

Dit kaartje heb ik met allemaal stempels van designs by ryn gemaakt. Dit vind ik supermooie stempels en mijn schoonzus Karin had deze mooie stempels en daardoor kon ik ze mooi gebruiken.

In mijn volgende blogbericht komen nog meer kaartjes van de Creadag

groetjes Bianca

zondag 10 november 2013

200. Creadag bij mij thuis

Hallo,

Vandaag kwamen mijn zus, schoonzus en mijn twee nichtjes bij mij knutselen. We hebben heel wat kaartjes gemaakt.

De knutselzolder
 
Dit zijn mijn kaarten die je op de foto ziet. Een paar kerstkaartjes, verjaardagskaarten en beterschapskaartjes. Ook heb ik een boekje gepimpt.

Het was een gezellige creatieve dag die voor herhaling vatbaar is.

groetjes Bianca

zondag 3 november 2013

199. Een opkikkertje


Hallo allemaal,

Vandaag een vrolijk kaartje gemaakt voor iemand die ernstig ziek is en waar een beterschapkaartje niet op zijn plaats is. Daarom een opkikker kaartje gemaakt. Ik hoop dat ze het een leuk kaartje vind en er ook wat van opkikkert.

Ik heb de kaart met drie kleuren distressinkt bestempeld. De stempels zijn van Rubber Stamp Tapestry. Vervolgens de opkikker stempel en als laatste de stippelstempel afgedrukt.

groetjes Bianca