maandag 8 april 2013

178. Nieuwe stempels

Hallo allemaal,

Zaterdag ben ik met mijn zus, schoonzus en mijn nichtje naar de Art Specially beurs in Zeist geweest.
Het was erg druk en in het begin kon je bijna nergens kijken. Maar ik heb weer leuke dingen ingeslagen. Ook heb ik nog twee workshops gedaan.

Dit kaartje heb ik gisteravond nog gemaakt want ik moest gewoon even wat maken met mijn nieuwe stempels en inktjes. De stempels die ik gebruikt heb zijn van Rubber Stamp Tapestry (de bloemetjes) en Different colours (blokjes en de geruite achtergrond, en de beterschapstekst). Verder heb ik nieuwe inktkleurtjes gebruikt deze inkt is van Versamagic chalk inkt.

Deze week volgen nog meer kaartjes die ik ga maken met mijn nieuwe spulletjes. Je krijgt weer nieuwe inspiratie als je al die dingetjes voor je ziet liggen nl. Haha zal iedereen wel bekend voorkomen denk ik!!

Fijne avond!!


8 opmerkingen:

 1. Beautiful card and great image. Zeist must have been very much fun! Greetings, Shirleyx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart, leuke nieuwe stempels!
  Groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja, ook ik wil dan direct met de nieuwe spulletjes aan de gang. En als je rond loopt over de beursvloer doe je ook weer zoveel idee├źn op. Mooi Kaartje, een prachtige inkten heb je gekocht.

  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geweldig mooi! Wat ook een mooi effect met die mooie inkt van Versamagic!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart, Bianca! Ik vind de kleuren en de stempels erg mooi. Leuk he, al dat nieuws op je tafel, dat heb ik ook! Ik ben al weer bezig, dat zie je binnenkort wel op mijn blog.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind deze kaart erg mooi Bianca, mooie spulletjes hebben we weer gekocht he? Ik verheug me weer op onze creadag volgende week.

  BeantwoordenVerwijderen